General Creative Corporation

Cat ma costa sa imi fac un site?

Este una dintre principalele intrebari adresate de catre cei care se hotarasc sa investeasca intr-un website.

Nu intamplator “investeasca” a fost scris ingrosat, iar motivul este foarte important:

Desi majoritatea clientilor doresc sa investeasca intr-un website, ajung de cele mai multe ori doar sa isi cheltuiasca banii cu unul.


Un website profesional si de calitate

- iti va oferi vizibilitate pe piata
- iti va atrage clienti
- iti va genera vanzari
- va contribui la imaginea brandului tau

Pe cand un website prost realizat

- va fi o cheltuiala nerecuperata a resurselor tale
- iti va afecta negativ imaginea in fata potentialilor clienti

Preturile pentru un site profesional de prezentare pornesc de obicei de la 180~200$ si includ manopera pentru un design unic (adica siteul tau se va diferentia de concurenta) si programarea necesara pentru a asigura functionalitatea sa.

Un magazin online, ce necesita in plus plati online, gestiune de produse, baze de date cu clientii tai, generare de rapoarte, si o securitate sporita, te va costa in aproximativ 1000~1500$ in functie de cerintele exacte si complexitate.

Din acest punct, anumite optiuni suplimentare pot fi adaugate pentru a obtine diferite avantaje, cum ar fi:

Optimizarea SEO

Este unul dintre principalele servicii ulterioare crearii siteului. Presupune o indexare cat mai buna pe motoarele de cautare (Google, Yaoo, Bing, etc).

Vrei sa apari pe prima pagina pe Google, ideal chiar printre primele rezultare?

SEO (care inseamna Search Engine Optimization) este responsabil de acest lucru!

Pretul mediu pentru SEO porneste de obicei de la cateva sute de Euro si poate depasi cateva mii.

Esti intr-un domeniu cu concurenta puternica (gen imobiliare)? Atunci pretul va fi mai crescut.

Activezi intr-un domeniu de nisa, cu putine siteuri concurente pe piata? Te va costa mult mai putin sa te impui pe motoarele de cautare.

Design Responsive

Inseamna ca siteul tau va arata superb de pe orice dispozitiv. Fie ca vor intra de pe laptop, telefon mobil sau tableta, clientii tai vor avea in fata un site care se afiseaza impecabil, oferindu-le o experienta in beneficiul tau.

Stiai ca peste 50% din tot traficul de internet se realizeaza de pe dispozitive mobile?

Stiai ca Google a anuntat ca nu va mai indexa deloc in cautarile sale siteurile care nu sunt optimizate corect pentru mobil?

Pretul pentru acest serviciu este inclus in pretul de baza in cazul siteurilor mai complexe, dar se considera ca optiune separata pentru cele entry-level.

Valoarea sa este de obicei de aprox. 10-15% din valoarea siteului, daca aceasta optiune este ceruta de la inceput dar poate insemna si refacerea intregului site in unele cazuri.


Acestea doua reprezinta numai niste exemple, necesitatile exacte ale clientilor fiind cele carevor dicta in cele din urma pretul final al acestuia.

Cum aflu cat ma costa site-ul in cazul meu?

1. Pentru a afla cu exactitate un pret, trebuie sa stabilim o intalnire in care sa identificam care este cea mai buna solutie pentru afacerea dvs.

In decurs de 24h, in urma consultarii cu echipa de design si programare va putem oferi un pret detaliat pentru proiectul dvs.

Acesta poate fi platit si in mai multe transe, iar daca anumite optiuni nu va sunt necesare de la inceput, pot fi realizate si platite ulterior in functie de caz.

Scopul nostru este sa va oferim un produs de calitate la un pret corect. Nu suntem cei mai ieftini de pe piata dar oferta detaliata va va asigura ca nu veti intalni nici costuri nejustificate.

Nu lucram cu imagini fara drepturi de autor, nu compiem designul altor siteuri si nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate.
Programeaza o intalnire:
SUNA ACUM: 0724 444 093
2. Puteti obtine o cotatie de pret orientativa in 60 min. completand formularul de mai jos:
Cu cine avem placerea?
Cum va putem contacta inapoi?
Telefon:
E-Mail:
Descrieti activitatea dvs. si incercati sa ne furnizati cat mai multe detalii precum: domeniul in care activati, cerinte speciale si functionalitati pe care le doriti de la siteul dvs.:
© Copyright 2019 | General Creative Corporation | All rights reserved.
EventLatino.com